BEL ONS: 06 21 39 10 11   

Ziwipeak DD Cuisine Beef - 2,5 kg.[DS-CP59316]

Ziwipeak DD Cuisine Beef - 2,5 kg.

Bijna op / Op

Prijs: €80,85
Voorraad: 2 stuks
Aantal:
ZiwiPeak collectie
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes


Ziwipeak DD Cuisine Beef

ZiwiPeak Cuisine - Lucht Gedroogd Rundsvlees - Dagelijkse “Haute Cuisine” voor uw hond op basis van vers rundvlees: Complete Hondenvoeding.

Samenstelling: Rundvlees, Runderlever, Runderlong, Runderpens,
Groenlip mossel uit Nieuw Zeeland, Inuline(cichorei), Visolie, gedroogde Kelp, Peterselie, Vitaminen & Mineralen.

Additieven: Vit. D3 592 IU/kg, Vit E (α tocoferol) 7,4 mg/kg, Koper 9,5 mg/kg, Lecithine.

ZiwiPeak - luchtgedroogde voeding en snacks voor hond en kat. Bereid met echt vers vlees en echte verse vis, zoals de natuur het bedoeld heeft!

Tien redenen om Ziwipeak te voeren aan uw hond:
1. Aangepast aan de spijsvertering van uw hond
2. Voorkomt problemen met het gewicht
3. Altijd beter willen zijn dan de wettelijke normen
4. Reduceert winderigheid en het volume van de ontlasting
5. Volledig vrij van conserveringsmiddelen, vulstoffen of granen
6. Voorziet in gemakkelijk bruikbare essentiele vitaminen
7. Bevat specifieke waardevolle ingrediënten
8. Laat ook uw hond profiteren van de nutritionele voordelen
9. Behoud van de optimale voedingswaarde
10. Gelijk aan de natuurlijke voeding

Voer ZiwiPeak lucht gedroogd of 'nat' dagelijks aan uw huisdier. Houd in gedachten dat bij het voeren van uw huisdier met een lucht gedroogd product, een aanzienlijk mindere hoeveelheid moet worden gegeven dan u zou geven met de 'natte' blik producten, dit komt doordat het vocht in de luchtgedroogde versie is verwijderd.

Bijvoorbeeld: Een hond van 20 kg. zou twee blikjes van 370g per dag nodig hebben.
Dit terwijl 170gr. van de lucht gedroogde versie voldoende is.
Beide hoeveelheden bereiken dezelfde voedingswaarde.
Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater!

ZiwiPeakvoeding en snacks zijn een volledig natuurlijke, complete diervoeding voor dagelijkse verzorging en vitaliteit, met zorg bereid bij "the Bay of Plenty Mount Maunganui" New Sealand.

Voer uw huisdier met de voortreffelijke kwaliteit van ZiwiPeak, op basis van vers vlees en verse vis aangevuld met essentiele vitamine en mineralen. Uw huisdier zal genieten van de smaak.

ZiwiPeak bevat alleen de zuiverste Nieuw-Zeelandse ingrediënten en is geschikt om uw huisdier te voeden in elke fase van het leven - van puppy/kitten tot senioren hond/kat.

ZiwiPeak helpt bij het bevorderen van:
*Energie en vitaliteit
*Het algemeen welzijn
*Spijsvertering
*Gezonde huid en vacht
*Verminderd slechte adem, winderig- heid en ontlasting

Voer uw hond en kat de voeding die de natuur voor hen bedoeld heeft. Ze vinden het heerlijk!

Een op vers vlees en verse vis gebaseerde maaltijd met essentiele vitamine en mineralen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, vers scharrel vlees, en in het wild gevangen vis, volledig granen vrij, geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geen suiker, geen zout of vulmiddelen.

Lucht gedroogd zorgt voor behoudt van de voedingswaarde van de natuurlijke grondstoffen. Eenvoudiger te voeren tegen lagere kosten per dag, dan vers vlees voeding. Geen bevroren product of speciale behandeling – geen (ge)rommel.

Waarom een maaltijd van echt vlees en echte vis?
Omdat eigenaren van gezelschapsdieren zich vaak niet bewust zijn dat honden en katten vleeseters zijn, hoewel men weet dat de gemeenschappelijke voorouder, van de +/- 450 huidige honden rassen, de wolf is. Een van de eerste dieren die gedomesticeerd zijn (rond 10.000 voor Christus), zijn honden en net als de wolf echte carnivoren (vleeseters), die op een maaltijd met een hoog percentage van vers vlees en verse vis, het beste gedijen.

Vergeleken met mensen, hebben honden een veel betere reuk en een duidelijk ander smaak beleving bij het eten van voedsel. Het gastro-intestinale systeem, dat voedsel omzet in bruikbare voedingsstoffen, speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van uw hond. Honden gedijen het beste op een voeding welke rijk is aan dierlijke eiwitten, dierlijke vetten en water en zeer beperkt niet verteerbare koolhydraten.

Geen enkel huisdier of huisdier baasjes is gelijk.
Daarom bieden wij een 100% natuurlijke diervoeding, zowel in een luchtgedroogde versie als in een makkelijk te openen blikje.

Lucht gedroogd: Het productie proces van lucht gedroogd is een voor de grondstoffen vriendelijk proces en levert een diervoeding met respect voor de rauwe hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Lucht gedroogd is een steriele en veilige methode, uitgevoerd onder strikte hygienische normen welke door de Nieuw Zeelandse overheid streng worden gecontroleerd. Alle ZiwiPeak producten worden gemaakt met als hoofdbestanddeel vers vlees en verse vis in de meest verteerbare vorm, om bij te dragen aan een perfect gezondheid en top conditie.

Blikvoeding: Speciaal voor de baasjes die de voorkeur geven om aan hun geliefde huisdier een "natte" voeding te geven, wordt in de ZiwiPeak keuken een "natte" voeding geproduceerd verkrijgbaar in makkelijk te openen blikken 85 gr., 170 gr. en 370 gr..

Elk ZiwiPeak blikje wordt onder hoge druk gegaard in zijn eigen steriele sappen om de nutritionele waarde van de verse ingrediënten te behouden. De blikjes gebruikt voor het "natte" assortiment van ZiwiPeak zijn vrij van BPA, de kwaliteit en veiligheid van de inhoud van de blikjes wordt door ZiwiPeak gewaarborgd.

Voer een mix: In plaats van het voeren van een type voeding, kan ZiwiPeak veilig aan uw huisdier worden gegeven in een mix van nat en droog. Belangrijk is het wel dat de grootte van de porties dan dient te worden aangepast. Er is dan geen enkel bezwaar de verschillende soorten ZiwiPeak te mixen.

Welke manier van Ziwipeak voeren u ook kiest , u kunt verzekerd zijn dat uw dier altijd een maaltijd van vers vlees en verse vis aangevuld met alle essentiele voedingsstoffen krijgt.

ZiwiPeak assortiment:
ZiwiPeak 'Haute-Cuisine' in combinatie met ZiwiPeak snacks, helpen allergieen te voorkomen en op te lossen welke veroorzaakt worden door voedingen welke gebaseerd zijn op granen, kleur, geur en smaakstoffen, conserverings middelen en vulstoffen. ZiwiPeak is toonaangevend als het op voeding voor uw huisdieren aankomt, verse natuurlijke ingrediënten zijn daarvoor de basis.

Met trots geproduceerd in Nieuw Zeeland!

ZiwiPeak maakt alleen gebruik van volledig natuurlijke ingrediënten afkomstig van scharrelvlees (vrij van antibiotica en hormonen) opgegroeid op Nieuw Zeelands enorme groene weiden, en verse vis uit onze heldere meren en oceanen. Alle ingrediënten zijn geschikt voor menselijke consumptie, van hoge kwaliteit en vrij van conserveringsmiddelen, granen, kleur, geur, smaakstoffen en vulmiddelen vrij.

Ingrediënten:
Hertenvlees: De hoogwaardige kwaliteit scharrel hertenvlees bevat grote hoeveelheden goed opneembare Chondroitine en Glucosamine welke zorgen voor een ondersteuning van skelet en gewrichten op lange termijn.

Lamsvlees: Het vlees van scharrel lammeren is een pure bron van hoogwaardige eiwitten en vetten. Lam biedt de essentiele eiwitten en vetten die honden en katten nodig hebben in hun voeding en de spier- en hersenfuncties ondersteunen.

Groene pens: De voedingswaarde van de groene pens wordt behouden en biedt de juiste balans van calcium en fosfor voor huisdieren, samen met eiwitten, vetten, enzymen, vitaminen en goede bacterien, zorgen zij voor een goede spijsvertering en spierontwikkeling.

Lever, hart en nieren: Zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitamine, mineralen en essentiele vetzuren, dit orgaan vlees komt overeen met het natuurlijke dieet van katten. Ze zijn een geconcentreerde vorm van essentiele voedingsstoffen en bijzonder nuttig tijdens herstel, groei en voortplanting.

Vis/Visolie: Bieden essentiele vetzuren zoals omega-3 en omega-6, welke katten niet in staat zijn om zelf te produceren, deze vetzuren helpen bij het bouwen aan een gezonder immuunsysteem.

Nieuw-Zeelandse groene mosselen: Gewrichtsontsteking en artrose zijn veel voorkomende aandoeningen bij honden en katten. Nieuw-Zeelandse mosselen zijn een 100% natuurlijke bron van glucosamine, glycogeen en omega-3 vetzuren welke het bewezen vermogen hebben op lange termijn de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.

Cichorei: Cichorei optimaliseert de spijsvertering, ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de opname van voedingsstoffen.

Lecithine: Is een bron van choline en inositol, essentiele vetzuren en sterolen, lecithine is goed voor de conditie van huid en vacht, lever- en hartfunctie.

Peterselie: Bevordert een frisse adem en bevat vele nuttige vitamines en mineralen.

Kelp: Dagelijks vers geleverd, de voedingssupplementen in kelp (zeewier) ondersteunen de preventie en / of behandeling van schildklier problemen, hart- en vaatziekten, problemen met de spijsvertering, gewichtsverlies en diverse andere gezondheidsproblemen.

Vitaminen en mineralen: Deze zijn essentieel in lage concentraties voor een goede opname van vetten en koolhydraten en voor de noodzakelijke chemische reacties in het lichaam van uw huisdier. In de optimale nutritionele waarde, die nodig zijn in de juiste hoeveelheden en verhoudingen.

Enkele van de belangrijkste vitaminen en mineralen zijn onder meer:
Vitamine A: Beter bekend als de anti-infectieuze vitamine, vitamine A heeft een belangrijke rol in het beheersen van de immuun functie, ondersteuning van de groei en het herstel, maar ook van het gezichtsvermogen en ontwikkeling van de foetus.

Vitamine D: Deze vitamine helpt een gezond spierstelsel te behouden door het reguleren van de balans van calcium en fosfor. het vergemakkelijkt de opname en het gebruik van calcium in het darmkanaal, vitamine D helpt uw huisdier bij het ontwikkelen van sterke botten en tanden.

Vitamine E: Is een antioxidant, vitamine E voorkomt schade aan membraan structuren, verdedigt cellen tegen vrije radicalen / oxidatieve schade, controleert de enzymatische processen, en beschermt tegen verontreinigingen. Vitamine E helpt ook bij de productie van rode bloedcellen en de productie van energie om spieren te voeden in het lichaam, vooral het hart.

Niacine, Arginine, Taurine: Katten kunnen een aantal essentiele voedingsstoffen zelf niet produceren , met inbegrip van niacine (een essentiele B-vitamine), arginine (een essentieel aminozuur om eiwit te bouwen) en taurine (een gezonde werking van het hart, netvlies en de reproductie te bevorderen) . Deze voedingsstoffen zijn beschikbaar gesteld in de meest toegankelijke vorm middels evenwichtige vers vlees en verse vis formules, ZiwiPeak 'Haute-Cuisine'.

Andere vitaminen en mineralen zijn onder meer: Vitaminen B1, B2, B6 en B12 en nuttige mineralen zoals koper, mangaan, ijzer, zink, chloor, jodium, selenium, natriumtripolyfosfaat, kaliumbicarbonaat en calciumcarbonaat.

Categorie:

Hond

Tags (Geavanceerd zoeken):

droogvoer, normale, brok, adult, graanvrij

Merk:

Ziwipeak

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Normale brok

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Speciaal

Speciaal voer:

Graan/glutenvrij

Gewicht artikel:

Circa 2,5 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 2,5 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

9421016593163
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten