BEL ONS: 058-2802921   

Royal Canin Mini Ageing +12 - 1,5 kg.[DS-RC270001]

Royal Canin Mini Ageing +12 - 1,5 kg.

Voldoende voorraad

Prijs: €13,50
Voorraad: 13 stuks
Aantal:
Royal Canin collectie
Bookmark and Share
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes

DierSpeciaal heeft vrijwel alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond te houden en gelukkig te maken. Wij zijn dan ook blij met u als klant, daarom kunt u bij ons sparen voor contante korting.
* Maandelijks nieuwe aanbiedingen * Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis!
* Geen verzendkosten vanaf € 50 * Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Royal Canin Mini Ageing +12

Geschikt voor:
voor honden op leeftijd (vanaf 12 jaar), speciaal voor kleine rassen tot 10 kg

Omschrijving
Hondendroogvoer voor honden op leeftijd (vanaf 12 jaar), speciaal voor kleine rassen tot 10 kg, met speciale receptuur ter bevordering van de hartgezondheid, ondersteunt gezond ouder worden.

De kleine hond is met 12 jaar al op gevorderde seniorleeftijd en heeft last van ouderdomsverschijnselen. Minder honger, spijsverteringsproblemen en problemen met hart, nieren en tanden zijn de meest voorkomende symptomen. Om hem zo lang mogelijk in vorm te houden, moet zijn voeding voor de specifieke ouderdomsverschijnselen zorgen en gezond ouder worden optimaal ondersteunen.
Royal Canin Mini Ageing kan door zijn geselecteerde voedingsstoffen de gezondheid van oudere honden van kleine rassen vanaf 12 jaar bevorderen. De speciale receptuur met een waardevol anti-oxydantencomplex kan daarbij een positief effect hebben op de vitaliteit.

Royal Canin Mini Ageing +12 hondendroogvoer komt speciaal aan deze bijzonderheden van de volwassen hond van kleine rassen (tot 10 kg) vanaf 12 jaar tegemoet:
- Bestrijdt ouderdomsverschijnselen: een synergistisch anti-oxydantencomplex (vitamine C en E, polyfenolen uit druiven en groene thee) werkt oxidatieve stress tegen en kan zo ouderdomsverschijnselen bestrijden. - Vitamine C: zijn oxydatie-remmende werking ontvouwt zich in de celtussenruimtes en heeft een positief effect op o.a. de regenerering van vitamine E, zodat deze vernieuwd tegen andere vrije radicalen kan optreden. Ook als de hond zelf vitamine C synthetiseert, helpt hem extra toevoer via de voeding oxydatiestress te bestrijden.
- Vitamine E: beschermt de vetstructuren van de celmembraan tegen aanvallen van vrije radicalen. Talrijke studies bij mensen hebben het belang van vitamine E bij het voorkomen van bepaalde ziektes aangetoond.
- Polyfenolen uit druiven en groene thee: zij oefenen hun oxidatie-remmende werking uit op het binnenste van de cel, doordat zij het DNA van de celkern beschermen. Met behulp van de polyfenolen worden veroudering van cellen, kanker, hart- en vaatziekten, evenals ontstekingsziekten beperkt.

- Ondersteunt de gezondheid van belangrijke organen: een afgestemd fosforgehalte ondersteunt de gezondheid van de nieren, waardevolle voedingsstoffen ondersteunen een gezonde werking van het hart.
- Optimale spijsverteringszekerheid: verstopping en zachte stoelgang kunnen door een verhoogde toevoer aan oplosbare vezels (o.a. Psyllium), evenals door hoog verteerbare L.I.P.-proteine worden verminderd.
- Allerhoogste acceptatie: zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen en een natuurlijke aromascherming zorgen voor allerhoogste acceptatie, ook bij kieskeurige honden. De brokjes kunnen goed worden geweekt en ondersteunen de opname van vocht bij kleine honden en bevorderen de acceptatie.

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
Rijst, mais, gevogelteproteine (gedroogd), maisvoermeel, plantenproteineisolaat*, maisbindmiddelvoer, dierlijk vet, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), bietendroogsnijdsel, mineraalstoffen, visolie, lignocellulose, tomaten gedroogd (bron voor lykopeen), sojaolie, fructo-oligosaccharide, gisthydrolysaat (bron voor mannan-oligosaccharide), komkommerkruidolie, druivenpitten en groene thee (bron voor polyfenolen), afrikaantjesbloesemmeel (bron voor luteïne).
* L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteine met hoge biologische waarde.

Toevoegingsmiddelen:
voedingsfysiologische additieven:
vitamine A (30.200 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (46 mg/kg), E2 [jodium] (4,6 mg/kg), E4 [koper] (9 mg/kg), E5 [mangaan] (59 mg/kg), E6 [zink] (178 mg/kg), E8 [selenium] (0,1 mg/kg).
Technologische additieven:
pentanatriumtrifosfaat (3,5 g/kg), conserveringsstoffen, anti-oxydanten.

Uw dier heeft voldoende tijd nodig om aan het nieuwe voer te wennen. Om spijsverteringsstoornissen te vermijden dient de omstelling van het voer langzaam en stapsgewijs te worden doorgevoerd. Meng volgens de navolgende verhouding toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met het bestaande voer:
Periode       Aandeel oude voeding Aandeel nieuwe voeding
Dag 1 en 2                  75%                         25%
Dag 3 en 4                  50%                         50%
Dag 5 en 6                  25%                         75%
vanaf dag 7                    -               1         100%

Zet altijd voldoende vers water voor uw dier klaar. De totale hoeveelheid voer dient over 2 maaltijden per dag te worden verdeeld.

 

Tags (Geavanceerd zoeken):

Droogvoer, Kleine brok, senior

Merk:

Royal Canin

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Kleine brok

Levensfase:

Senior

Type voer:

Standaard

Gewicht artikel:

Circa 1,5 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 1,5 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

3182550793575
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten