BEL ONS: 06 21 39 10 11   

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog - 4 kg.[DS-RC273804]

Royal Canin Maxi Starter Mother & Babydog - 4 kg.

Helaas uitverkocht. Klik op de button "Product niet in voorraad" als u wilt worden gewaarschuwd zodra dit product weer in voorraad is.

Prijs: €27,95
Voorraad: 0 stuks
Aantal:
Royal Canin collectie
Hulp met uw keuze?
Bel met: (+31) 06-21391011


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes


Royal Canin Maxi Starter Mother + Babydog

Geschikt voor:
voor drachtige of zogende teefjes evenals pups in de ontwenningsfase tot 2 maanden

Omschrijving
Royal Canin Maxi Starter voor drachtige of zogende teefjes evenals pups in de ontwenningsfase tot 2 maanden, met Start Complex als opbouw van de natuurlijke weerstand en een optimale vertering

Teefjes hebben tijdens de dracht en gedurende de zoogtijd droogvoer nodig dat aan haar bijzondere behoeften is aangepast. Opgroeiende pups vanaf de 4e week hebben eveneens aanvullende voeding nodig die hen tijdens de groei ondersteunt. Royal Canin Maxi Starter met Start Complex is speciaal voor de voedingsbehoeften van teefjes en pups van grote rassen ontwikkeld.

Royal Canin Maxi Starter:
- Hondenvoer met aangepaste dichtheid aan voedingsstoffen en energiegehalte
- Als voer voor teefjes gedurende de dracht en lactatie
- Als omschakeling naar vast voedsel bij hondenpups vanaf 4 weken
In de laatste 3 - 4 weken van de dracht neemt het gewicht en de grootte van foetussen sterk toe en heeft het teefje meer voedsel nodig voor een optimale verzorging. Het teefje moet de maaltijden over meerdere kleine porties per dag aangeboden krijgen, omdat vanwege de dracht slechts een navenante hoeveelheid voer door het teefje kan worden opgenomen.
Tijdens het zogen heeft het teefje voor de melkproductie een optimale hoeveelheid energie en veel water nodig. Een royale energie-opname voorkomt ook gewichtsverlies. Afhankelijk van de grootte van de worp heeft een zogend teefje het 2 tot 3-voudige van haar normale energiebehoefte nodig. Daarom is een voer dat een perfecte voedingsdichtheid heeft en de benodigde energiebehoefte afdekt noodzakelijk.
Vanaf de 4e week na de geboorte kunnen de welpen met halfvast voedsel bijgevoerd worden. De pups zijn in hun ontwikkeling zo ver dat ze steeds minder moedermelk nodig hebben en steeds meer vast voedsel tot zich kunnen nemen. Gelijktijdig vermindert de energiebehoefte van het teefje zodat er steeds minder voer gegeven kan worden.

Royal Canin Maxi Starter is geschikt voor grote honden van 26 - 44 kg. Het Birth-voedingsprogramma, dat in samenwerking met fokkers is ontwikkeld, is optimaal afgestemd op de behoefte van teefjes en haar pups tijdens de eerste vijf levenscycli: dracht, geboorte, zogen, ontwenning en de eerste groeifase van pups tot 2 maanden. Het Start Complex bevat naast waardevolle voedingsstoffen ook essentiele additieven die bijdragen aan een veilige vertering door jonge pups. Daarnaast wordt de natuurlijke weerstand opgebouwd en ondersteund.

Royal Canin Maxi Starter:
- Droogvoer voor honden grote rassen van 26 - 44 kg
- Voor drachtige of zogende teefjes: met hun speciale voedingsbehoeften wordt rekening gehouden door het aangepaste voedingsprofiel met hoog gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid
- voor pups: tijdens de ontwenningsfase van de 4e week als behulpzame ondersteuning als omschakeling op vast voedsel
- Start-Complex: een speciale samenstelling van in moedermelk voorhanden zijnde voedingsstoffen en speciale additieven, ondersteunen de veilige vertering en de weerstand van pups
- Rehydratie: De brokken zijn door toevoeging van water tot een appetijtelijke brij klaar te maken of slechts een beetje vochtig te maken en ze zijn optimaal geschikt voor het teefje en haar pups tijdens de ontwenning

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
Rijst, gevogeltemeel, dierlijke vetten, plantenproteine-isolaat*, dierlijke eiwitten (gehydrolyseerd), mais, bietenpulp, mineralen, sojaolie, lignocellulose, visolie, butyrate, fructo-oligosaccharide, psyllium (vlozaden en -dozen), gisthydrolysaat (bron voor mannan-oligosaccharide en betaglycaan), gedroogd ei, Tagetes (bron voor luteïne).
*L.I.P.: Specifieke, licht verteerbare proteinen met hoge biologische waarde.

Toevoegingsmiddelen:
vitamine A (21.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (600 mg/kg), vitamine C (300 mg/kg), vitamine B1 (5,1 mg/kg), vitamine B2 (4,7 mg/kg), vitamine B5 (30,9 mg/kg), vitamine B6 (10 mg/kg), vitamine B12 (0,09 mg/kg), biotine (1,32 mg/kg), niacine (18,3 mg/kg), foliumzuur (1 mg/kg), choline (1.700 mg/kg), koper (15 mg/kg), ijzer (198 mg/kg), mangaan (76 mg/kg), zink (247 mg/kg), seleen (0,16 mg/keg), jodium (3,7 mg/kg), luteïne (5 mg/kg), L-carnitine (50 mg/kg), b?tacaroteen (40 mg/kg), taurine (0,19%).

Categorie:

Hond

Tags (Geavanceerd zoeken):

droogvoer, grote, brok, adult, puppy

Merk:

Royal Canin

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Grote brok

Levensfase:

Alle leeftijden

Type voer:

Speciaal

Speciaal voer:

Dracht

Gewicht artikel:

Circa 4 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 4 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

3182550778770
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten