BEL ONS: 058-2802921   

Royal Canin Exigent 42 Protein Prefence - 10 kg.[DS-RC316100]

Royal Canin Exigent 42 Protein Prefence - 10 kg.

Helaas uitverkocht. Klik op de button "Product niet in voorraad" als u wilt worden gewaarschuwd zodra dit product weer in voorraad is.

Prijs: €79,70
Voorraad: 0 stuks
Aantal:
Royal Canin collectie
Bookmark and Share
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes

DierSpeciaal heeft vrijwel alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond te houden en gelukkig te maken. Wij zijn dan ook blij met u als klant, daarom kunt u bij ons sparen voor contante korting.
* Maandelijks nieuwe aanbiedingen * Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis!
* Geen verzendkosten vanaf € 50 * Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Royal Canin Exigent 42 Protein Prefence

Geschikt voor:
voor veeleisende, voedingsstofgevoelige katten

Omschrijving
Royal Canin Exigent 42 kattenvoer voor veeleisende, voedingsstofgevoelige katten, met speciaal voedingsstofprofiel uit proteinen, vetten en koolhydraten voor de hoogste acceptatie

De waarneming direct na het eten is voor de kat een essentieel selectiecriterium bij de keuze van haar voedsel. Voor sommige katten is deze gewaarwording belangrijk voor duurzame acceptatie. Hoe positiever het gevoel na het eten, des te sneller zal de kat ook in de toekomst aan dit voer de voorkeur geven.
Royal Canin Exigent 42 kattenvoer is optimaal afgestemd op de voedingsbehoeften van veeleisende en kieskeurige katten, voor wie deze indruk direct na het eten voor de voedingskeuze beslissend is:
- Hoogste acceptatie: Royal Canin Exigent 42 kattenvoer met "Protein preference" bevat een speciaal voedingsstofprofiel met een specifieke verhouding van proteinen, vetten en koolhydraten. Met zijn aroma, zijn smaak, zijn samenstelling en zijn evenwichtig gehalte aan macro-voedingsstoffen voldoet het ook aan alle andere eisen wat betreft voedingsstofgehalte en hoge acceptatie van moderne kattenvoeding.
- Mooie vacht: De verhouding voedingsstoffen, incl. biotine en komkommerkruidolie (rijk aan omega 6-vetzuur) kan een mooie en gezonde vacht ondersteunen.
- Behoudt het ideale gewicht: Het gehalte aan calorieen is optimaal afgestemd op de specifieke energiebehoefte van een kat met ideaalgewicht
Van kat tot kat is de natuurlijke voorkeur voor bepaalde voeding verschillend. De dierensoort, het ras en de door ervaring en gewoonte gevormde, natuurlijke voorkeuren zijn factoren, die de voedselopname beinvloeden. Daarom hebben sommige katten grillige en slechts zeer moeilijk tevreden te stellen honger. Het gevolg is deels zeer onregelmatig eten, wat tot spijsverteringsproblemen kan leiden. Onregelmatige en onevenwichtige voeding kan tevens een negatief effect hebben op de gezondheid van de vacht.
Met de Exigent productserie heeft Royal Canin exclusieve voedingen voor kieskeurige katten ontwikkeld, die zelfs de meest veeleisende kat tevreden stellen. Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten op het gebied van acceptatie voldoen de drie smaken Exigent kattenvoer aan de individuele en natuurlijke voorkeur van de verschillende katten.

Naast Royal Canin Exigent 42 - voor voedingstof gevoelige katten - zijn er ook de beide volgende smaken - zo vinden zelfs de meest kieskeurige zijdezachte-viervoeters de voor hen juiste voeding:
- Royal Canin Exigent 33 voor reukgevoelige katten
- Ook als uw kat een vleeseter is, kiest zij haar voedsel in eerste instantie op basis van de geur. Alleen als zij de geur aantrekkelijk vindt, zal ze het voedsel ook eten. Katten gedragen zich bij de keuze van hun voedsel op basis van geur zeer kieskeurig.
- Exigent 35/ 30 voor textuurgevoelig katten
De kat beoordeelt voeding ook aan de hand van de grootte, de samenstelling en de smaak. Voor katten is smaak daarvan het minst uitgesproken zintuig.
Al meer dan 40 jaar komt bij Royal Canin het dier op de eerste plaats. Het resultaat hiervan is o.a. het ontstaan van het assortiment "Health Nutrition", dus voeding voor de gezondheid van het dier. Alleen met kennis van de daadwerkelijke voedingsbehoefte van het dier en alleen met respect voor zijn individuele kenmerken kan een voer zo ontwikkeld worden dat het precies op de juiste manier alle behoeftes van het dier dekt.

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
Mais, gevogeltemeel, rijst, plantenproteine-isolaat*, dierlijk vet, maisbindmiddelvoer, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), lignocellulose, mineralen, droge bietensnippers, gist, sojaolie, natriumfosfaat, gedroogd ei, fructo- oligosaccharide, paprika-extract, borage-olie.
*L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteine met hoge biologische waarde.

Analytische bestanddelen:
arachidonzuur 0.08 %
chloride 0.9 %
kalium 1.0 %
magnesium 0.08 %
omega-3-vetzuren 0.35 %
ruw eiwit 42.0 %
ruwe as 8.0 %
taurine 0.28 %
zetmeel 18.7 %
calcium 1.3 %
fosfor 1.18 %
linolzuur 3.79 %
natrium 0.5 %
omega-6-vetzuren 4.06 %
ruw vet 15.0 %
ruwe vezel 3.3 %
vocht 7.0 %

Toevoegingsmiddelen:
ijzer (202 mg/kg), koper (23 mg/kg), mangaan (64 mg/kg), zink (207 mg/kg), jodium (2,8 mg/kg), selenium (0,19 mg/kg), vitamine E (500 mg/kg), vitamine C (200 mg/kg), biotine (3,63 mg/kg), choline (2.200 mg/kg), vitamine B1 thianine (33,3 mg/kg), vitamine B2 riboflavine (66,6 mg/kg), vitamine B5 pantotheenzuur (72,2 mg/kg), vitamine B3 niacine (210 mg/kg), vitamine A (27.000 IE/kg), vitamine B6 pyridoxine (51,1 mg/kg), vitamine D3 (900 IE/kg), foliumzuur (15,8 mg/kg), vitamine B12 cobalamine (0,21 mg/kg), luteïne (5 mg/kg).

Uw dier heeft voldoende tijd nodig om aan het nieuwe voer te wennen. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen dient de verandering van het voer langzaam en geleidelijk te gaan.

 

 

 

Tags (Geavanceerd zoeken):

Droogvoer, adult

Merk:

Royal Canin

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Normale brok

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Standaard

Gewicht artikel:

Circa 10 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 10 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

3182550767231
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten