BEL ONS: 058-2802921   

Royal Canin Exigent 33 Aromatic Attraction - 10 kg.[DS-RC315100]

Royal Canin Exigent 33 Aromatic Attraction - 10 kg.

Bijna op

Prijs: €79,70
Voorraad: 1 stuks
Aantal:
Royal Canin collectie
Bookmark and Share
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes

DierSpeciaal heeft vrijwel alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond te houden en gelukkig te maken. Wij zijn dan ook blij met u als klant, daarom kunt u bij ons sparen voor contante korting.
* Maandelijks nieuwe aanbiedingen * Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis!
* Geen verzendkosten vanaf € 50 * Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Royal Canin Exigent 33 Aromatic Attraction

Geschikt voor:
voor bijzonder veeleisende, reukgevoelige katten met uitstekend aroma

Omschrijving
Royal Canin Exigent 33 Aromatic attraction kattenvoer voor bijzonder veeleisende, reukgevoelige katten met uitstekend aroma, ondersteunt het ideaalgewicht en een mooie vacht

Voor veeleisende katten, die hun voedsel primair op geur kiezen, is er Royal Canin Exigent 33 kattenvoer met een bijzonder uitgesproken natuurlijk aromaprofiel. Ook als de kat een vleeseter is, kiest zij haar voedsel in eerste instantie op basis van de geur. Alleen als zij de geur aantrekkelijk vindt, zal ze het voedsel ook eten.
Katten gedragen zich bij de keuze van hun voedsel op basis van geur zeer kieskeurig.

Royal Canin Exigent 33 Kattenvoer is optimaal op de speciale voedingsbehoeften van reukgevoelige katten afgestemd:
- Hoogste acceptatie: Royal Canin Exigent 33 kattenvoer met "Aromatic attraction" heeft een uitgesproken, oorspronkelijk aroma, voor hoogste acceptatie bij veeleisende, reukgevoelige katten. Met zijn aroma, zijn textuur en zijn uitgebalanceerde gehalte aan macro-voedingsstoffen vervult het ook alle overige eisen wat betreft voedingsstofgehalte en grote acceptatie van moderne kattenvoeding.
- Mooie vacht: de verhouding voedingsstoffen, incl. biotine en komkommerkruidolie (rijk aan omega 6-vetzuur) kan een mooie en gezonde vacht ondersteunen.
- Behoudt het ideaalgewicht: door een gematigde hoeveelheid calorieen wordt het ideaalgewicht van de kat bewaard.

Van kat tot kat is de natuurlijke voorkeur voor bepaalde voeding verschillend. De diersoort, het ras en de door ervaring en gewoonte gevormde, natuurlijke voorkeuren zijn factoren die de voedselopname beinvloeden. Daarom hebben sommige katten grillige en slechts zeer moeilijk tevreden te stellen honger. Het gevolg is deels zeer onregelmatig eten, wat tot spijsverteringsproblemen kan leiden. Onregelmatige en onevenwichtige voeding kan tevens een negatief effect hebben op de gezondheid van de vacht.
Met de Exigent productserie heeft Royal Canin drie exclusieve voedingen voor kieskeurige katten ontwikkeld, die zelfs de meest veeleisende kat tevreden stellen. Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten op het gebied van acceptatie voldoen de drie smaken Exigent kattenvoer aan de individuele en natuurlijke voorkeur van de verschillende katten. Naast Royal Canin Exigent 33 - voor reukgevoelige katten - zijn er ook de beide volgende smaken - zo vinden zelfs de meest kieskeurige zijdezachte-viervoeters de voor hen juiste voeding:
- Exigent 35/ 30 voor textuurgevoelige katten
De kat beoordeelt de voeding op grootte, textuur en smaak, waarbij smaak een van de minst uitgesproken zintuigen is.
- Exigent 42 voor voedingsstofgevoelige katten
De ervaringen van de kat na het eten hebben sterke invloed op de voorkeur: hoe positiever het gevoel na het eten, hoe eerder de kat ook in de toekomst aan dit voedsel de voorkeur zal geven.
Al meer dan 40 jaar komt bij Royal Canin het dier op de eerste plaats. Het resultaat hiervan is o.a. het ontstaan van het assortiment "Health Nutrition", dus voeding voor de gezondheid van het dier. Alleen met kennis van de daadwerkelijke voedingsbehoefte van het dier en alleen met respect voor zijn individuele kenmerken kan een voer zo ontwikkeld worden dat het precies op de juiste manier alle behoeftes van het dier dekt.

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
Mais, vismeel, dierlijk vet, tarwe, maisbindmiddelvoer, plantenproteineisolaat*, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), gevogeltemeel, lignocellulose, droge bietensnippers, sojaolie, mineralen, natriumfosfaat, borage-olie.
*L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteine met hoge biologische waarde.

Analytische bestanddelen:
calcium 1.28 %
kalium 0.6 %
natrium 0.6 %
ruw eiwit 33.0 %
ruwe vezel 3.0 %
zetmeel 28.2 %
chloride 1.01 %
linolzuur 3.5 %
omega-3-vetzuren 0.73 %
ruw vet 15.0 %
taurine 0.28 %
arachidonzuur 0.4 %
fosfor 1.06 %
magnesium 0.1 %
omega-6-vetzuren 4.02 %
ruwe as 7.3 %
vocht 7.0 %

Toevoegingsmiddelen:
ijzer (164 mg/kg), koper (22 mg/kg), mangaan (74 mg/kg), zink (243 mg/kg), jodium (3,6 mg/kg), selenium (0,58 mg/kg), vitamine E (600 mg/kg), vitamine C (300 mg/kg), biotine (3,6 mg/kg), choline (2.200 mg/kg), vitamine B1 thianine (32,1 mg/kg), vitamine B2 riboflavine (64,2 mg/kg), vitamine B5 pantotheenzuur (70,1 mg/kg), vitamine B3 niacine (200 mg/kg), vitamine A (26.000 IE/kg), vitamine B6 pyridoxine (50,4 mg/kg), vitamine D3 (900 IE/kg), foliumzuur (15,8 mg/kg), vitamine B12 cobalamine (0,21 mg/kg), luteïne (5 mg/kg).
 

Uw dier heeft voldoende tijd nodig om aan het nieuwe voer te wennen. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen dient de verandering van het voer langzaam en geleidelijk te gaan.

 

 

 

 

Tags (Geavanceerd zoeken):

Droogvoer, adult

Merk:

Royal Canin

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Normale brok

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Standaard

Gewicht artikel:

Circa 10 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 10 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

3182550767361
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten