BEL ONS: 058-2802921   

Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation - 10 kg.[DS-RC313100]

Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation - 10 kg.

Beperkte voorraad

Prijs: €79,70
Voorraad: 7 stuks
Aantal:
Royal Canin collectie
Bookmark and Share
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes

DierSpeciaal heeft vrijwel alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond te houden en gelukkig te maken. Wij zijn dan ook blij met u als klant, daarom kunt u bij ons sparen voor contante korting.
* Maandelijks nieuwe aanbiedingen * Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis!
* Geen verzendkosten vanaf € 50 * Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation

Geschikt voor:
voor zeer kieskeurige, textuurgevoelige katten

Omschrijving
Royal Canin Exigent 35/30 kattenvoer voor zeer kieskeurige, textuurgevoelige katten, twee verschillende brokken, hoogste acceptatie, gezonde vertering en makkelijk behoud van het ideaalgewicht

Iedere kat beoordeelt smaak, grootte en samenstelling van voeding volgens haar persoonlijke voorkeur. Daar katten zeer gevoelig zijn voor de structuur van hun voeding merken ze de diverse smaken nauwelijks op. Tevens hebben de voedingsgewoonten uit het verleden een grote invloed op de voedselkeuze van uw kat.
Voor textuurgevoelige katten, voor wie het gevoel in de mond het wezenlijke criterium is, is er Royal Canin Exigent 35/30 kattenvoer:
- grootste acceptatie: Royal Canin Exigent 35/30 "Savour sensation" met twee brokken in verschillende vorm, samenstelling en textuur, die in de mond samen hun werking ontwikkelen. Het in de mond opgeroepen gevoel is de vooraanstaande specialiteit van Royal Canin Exigent 35/30. Met zijn aroma, zijn textuur en zijn evenwicht in macro-voedingsstoffen vervult het ook alle overige eisen aan voedingsstofgehalte en grote acceptatie van moderne kattenvoeding
- behoudt het ideaalgewicht: het calorie-gehalte is optimaal afgestemd op de specifieke energiebehoefte van de kat met ideaalgewicht
- mooie vacht: de verhouding voedingsstoffen, incl. biotine en komkommerkruidolie (rijk aan omega 6-vetzuur) kan een mooie en gezonde vacht ondersteunen
Van kat tot kat is de natuurlijke voorkeur voor bepaalde voeding verschillend. De dierensoort, het ras en de door ervaring en gewoonte gevormde, natuurlijke voorkeuren zijn factoren, die de voedselopname beinvloeden. Daarom hebben sommige katten grillige en slechts zeer moeilijk tevreden te stellen honger. Het gevolg is deels zeer onregelmatig eten, wat tot spijsverteringsproblemen kan leiden. Onregelmatige en onevenwichtige voeding kan tevens een negatief effect hebben op de gezondheid van de vacht.
Met de Exigent productserie heeft Royal Canin exclusieve voedingen voor kieskeurige katten ontwikkeld, die zelfs de meest veeleisende kat tevreden stellen. Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten op het gebied van acceptatie voldoen de drie smaken Exigent kattenvoer aan de individuele en natuurlijke voorkeur van de verschillende katten.

Naast Royal Canin Exigent 35/30 - voor textuurgevoelige katten - zijn er ook de beide volgende smaken - zo vinden zelfs de meest kieskeurige zijdezachte-viervoeters de voor hen juiste voeding:
- Exigent 42 voor voedingsstofgevoelige katten
De ervaringen van de kat na het eten hebben sterke invloed op de voorkeur: hoe positiever het gevoel na het eten, hoe eerder de kat ook in de toekomst aan dit voedsel de voorkeur zal geven.
- Royal Canin Exigent 33 voor geurgevoelige katten
Ook als uw kat een vleeseter is, kiest zij haar voedsel in eerste instantie op basis van de geur. Alleen als zij de geur aantrekkelijk vindt, zal ze het voedsel ook eten. Katten gedragen zich bij de keuze van hun voedsel op basis van geur zeer kieskeurig.
Al meer dan 40 jaar komt bij Royal Canin het dier op de eerste plaats. Het resultaat hiervan is o.a. het ontstaan van het assortiment "Health Nutrition", dus voeding voor de gezondheid van het dier. Alleen met kennis van de daadwerkelijke voedingsbehoefte van het dier en alleen met respect voor zijn individuele kenmerken kan een voer zo ontwikkeld worden dat het precies op de juiste manier alle behoeftes van het dier dekt.

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
Gevogeltemeel, mais, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijk vet, maisbindmiddel, dierlijk eiwit (hydroliseerd), houtstof, droge bietensnippers, mineralen, sojaolie, natriumfosfaat, komkommerkruidolie.
*L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteine met hoge biologische waarde.

Analytische bestanddelen:
omega-3-vetzuren 0.33 %
ruw vet 16.0 %
taurine 0.26 %
fosfor 0.9 %
magnesium 0.1 %
ruw eiwit 33.0 %
calcium 1.0 %
ruwe as 6.5 %
arachidonzuur 0.07 %
chloride 0.64 %
linolzuur 3.9 %
metaboliseerbare energie 3940.0 kcal
omega-6-vetzuren 4.0 %
kalium 0.63 %
natrium 0.47 %
ruwe vezel 4.4 %

Toevoegingsmiddelen:
ijzer (175 mg/kg), koper (22 mg/kg), mangaan (62 mg/kg), zink (198 mg/kg), jodium (2,9 mg/kg), selenium (0,17 mg/kg), vitamine E (600 mg/kg), vitamine C (300 mg/kg), biotine (1,56 mg/kg), choline (2.300 mg/kg), vitamine B1 thianine (28 mg/kg), vitamine B2 riboflavine (56 mg/kg), vitamine B5 pantotheenzuur (56 mg/kg), vitamine B3 niacine (153 mg/kg), vitamine A (25.000 IE/kg), vitamine B6 pyridoxine (15 mg/kg), vitamine D3 (1500 IE/kg), foliumzuur (3 mg/kg), vitamine B12 kobalamine (0,2 mg/kg), polyfenole (150 mg/kg)

Uw dier heeft voldoende tijd nodig om aan het nieuwe voer te wennen. Om spijsverteringsproblemen te vermijden moet u langzaam, stap voor stap, overgaan op het andere voer. Meng volgens de volgende verhouding toenemende hoeveelheden van de nieuwe voeding door het huidige voer.

 

Tags (Geavanceerd zoeken):

Droogvoer, adult

Merk:

Royal Canin

Soort voer:

Droogvoer

Formaat brok:

Normale brok

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Standaard

Gewicht artikel:

Circa 10 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 10 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

3182550721660
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten