BEL ONS: 06 21 39 10 11   

KiS-KiS Indoor - 1,5 kg.[DS-PPC1238]

KiS-KiS Indoor - 1,5 kg.

Voldoende voorraad

Prijs: €8,85
Voorraad: 193 stuks
Aantal:
Kis-Kis collectie
Hulp met uw keuze?
Bel met: (+31) 06-21391011


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes


KiS-KiS Indoor

Geschikt voor:
Kat, 5jr +, gecastereerd/steraliseerd

Omschrijving
voor binnenkatten van alle rassen vanaf 5 jaar;
voor gesteriliseerde poezen van alle rassen;
voor gecastreerde katers van alle rassen;

Urine pH controle
Haarbal controle
OMEGA 6:3 / EPA+DHA
Gewichtscontrole
Longevity Formula
Cardio-Beschermende en Genezende effect
Verrijkt met Prebiotica (MOS+FOS)
H.D.P. / Eiwitten met een hoge verteerbaarheid
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel
Geurbeheersing
Vochtigheidsgraad 8%

KiS-KiS INDOOR (>5) is een super premium diervoeder voor binnen katten (vijf jaar en ouder) van alle rassen; met aangepaste voedingswaarde van speciale voedingstoffen die zorgen voor een perfect onderhoud van binnekatten*
EXTRA RICH (>5) is ontwikkeld met behulp van een veterinaire voedingsdeskundige. Er is een aantal redenen om de voeding van de binnen kat (vanaf ongeveer vijf jaar) aan te passen. De belangrijkste zijn: een toegenomen kans op ziekten, overgewicht door veroudering van verschillende organen en vermindering van de weerstand en gewrichtsaandoeningen.
Veel binnekatten gaan minder bewegen. De lichaamsconditie hangt af van de voeropname en in mindere mate van lichamelijke activiteit van binnenkatten. INDOOR (>5) bevat daarom minder energie, zodat overgewicht kan worden voorkomen. Een overmatige lichaamsconditie vermindert de levensverwachting door een verhoogd risico op kanker, diabetes en hartfalen. INDOOR (>5) heeft een laag energiegehalte ter controle van de lichaamsconditie van binnekatten. De speciale samenstelling van INDOOR (>5) vermindert het risico op genoemde ziekten en vereenvoudigt de controle van het lichaamsgewicht. Een ideale lichaamsconditie verhoogt de levensverwachting en vermindert het risico op de belangrijkste ziekten. Van INDOOR (>5) dient aan een individuele kat een hoeveelheid verstrekt te worden zodat het ideale gewicht wordt bereikt en gehandhaafd.
In INDOOR (>5) worden extra voedingstoffen (zalmolie) voor het gewrichtskraakbeen toegevoegd.

Urinary pH controle (urinaire pH ongeveer 6.5, laag magnesium- en fosforgehalte): Oplossing en preventie van struviet in de blaas.
Haarbal controle: De vezels van lage viscositeit stimuleert de darmmobiliteit en houdt de vorming van haarballen onder controle.
EPA+DHA (omega-3 polyonverzadigde vetzuren): Nodig voor de immuunfunctie en huid onder-houd. Vermindert ontstekings reacties die kunnen ontstaan tijdens de ontwikkeling van atopische aandoeningen en osteoartritis. Omega-6 en -3 vetzuren zijn in de ideale verhouding 5:1 aanwezig.
Gewichtscontrole: Het is karakteristiek voor oudere minihonden dat ze zeer snel overgewicht krijgen. L-carnitine is noodzakelijk voor de mitochondriale energiestofwisseling en de splitsing van vetten in het lichaam. Biotine speelt een belangrijke rol in het koolhydratenmetabolisme, waarbij er interactie plaatsvindt met het insulinehormoon van de pancreas. Het stabiliseert de bloedsuikerspiegel en is betrokken bij de afbraak van vetzuren en vetverbranding. Een ideaal lichaamsgewicht verlengt het leven van een oudere minihond en vermindert het risico op het ontstaan van ernstige ziekten. Formule INDOOR (>5) is ontwikkeld om te zorgen voor een afname van het gewicht en om te voorkomen, dat uw hond weer aankomt.
Longevity Formula: EPA+DHA verbetert de immuniteit, vermindert het risico op gevaarlijke ziekten en heeft een positief effect op de hersenfunctie. Natuurlijke Antioxidanten Complex (vitamine E, vitamine C en het extract van groene thee) beschermt de cellen tegen de inwerking van vrije radicalen. Hoog gehalte aan Vitamine E beschermt tegen kanker, nierfalen en mentale achteruitgang. Lage eiwitgehalte vermindert de productie van ammoniak, waardoor de nieren en de lever beter functioneren. Het ondersteunt daarbij de spiermassa. Lage natriumgehalte (Na) vergemakkelijkt het functioneren van het hart en wendt hartfalen af. Lage fosforgehalte (P) vermindert het risico van nierfalen. Het hoge gehalte aan vezels met een hoge viscositeit vermindert het risico op het ontwikkelen van diabetes en bevordert de stofwisseling. Het verbetert verder de consistentie van de uitwerpselen. Biotine (Vitamine H) is betrokken bij de productie van glucokinase - een stof die de uitwisseling van glucose activeert. Glucokinase wordt geproduceerd in de lever en wel op dezelfde plaats waar biotine wordt opgeslagen. Dit is vooral belangrijk voor diabetici, waarbij het glucokinasegehalte in de lever is verlaagd. Biotine speelt ook een belangrijke rol bij de synthese van glycogeen, koolhydraten, die in de lever en spier opgeslagen worden, alsook bij de assimilatie van deze reserves en de zogenaamde gluconeogenese, waarbij 16 van de 22 aminozuren worden omgezet in glucose. Zo stabiliseert biotine de bloedsuikerspiegel. Dankzij het hoge biotinegehalte verbetert INDOOR (>5) in aanzienlijke mate de omzetting van glucose bij katten met diabetes.
Cardio-Preventie en Genezende Effect: Wordt gerealiseerd met behulp van een hoog taurinegehalte. Taurine (2-amino-sulfonzuur) is een organisch zuur dat wordt gevormd uit methionine en cyste?ne; het is noodzakelijk voor een normale hartfunctie. Taurine speelt een belangrijke rol in het functioneren van de hartspier. Het toevoegen ervan aan het voedsel kan het dier beschermen tegen hart- en vaatziekten.
Verrijkt met Prebiotica (FOS+MOS): Ondersteunt selectief de groei van goede bacterieen in de darmflora. Stimuleert peristaltische beweging, wat een goede invloed heeft op de stoelgang.
H.D.P. / Eiwitten met een hoge verteerbaarheid: creeren een optimale opname van de voedingsstoffen. Om deze reden heeft uw pup relatief kleine porties voedsel nodig, hetgeen ook de hoeveelheid uitwerpselen vermindert.
Natuurlijke Antioxidanten Mengsel: Vermindert de vorming van vrije radicalen, die een rol spelen in de ontwikkeling en progressie van kanker en nierfalen. Keert de leeftijdsgerelateerde aftakeling van weefselstructuren om.
Geurbeheersing: Yucca Schidigera extract vermindert de vorming van stikstofverbindingen (ammoniak, ureum, nitrieten en nitraten) en vermindert de uitstoot van schadelijke gassen en de onaangename geur van uitwerpselen en urine. Bovendien wordt door Yucca Schidigera extract ook de opname van voedingsstoffen beter, hetgeen weer een positieve invloed heeft op de darmflora. Natuurlijke vegetatie substraat Yucca Schidigera kenmerkt zich door zijn unieke anti-arthritis, anti-onstekings en schimmelwerende eigenschappen en wordt aanbevolen voor de preventie van dysbacteriosis, darmklachten en overmatige gasvorming. Het extract bevat een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C, b?ta-caroteen (provitamine A), calcium (Ca), ijzer (Fe), magnesium (Mg), niacine (vitamine B3), vitamine (PP), fosfor (P) en B-vitamines. Vochtigheidsgraad 8%: Verhindert de groei van schadelijke bacterien en voorkomt zo, dat het voedsel bederft. Het garandeert verder een maximale stabiliteit van de ingrediënten.

KiS-KiS INDOOR (>5) is een ideale diervoeding voor binnenkatten (>5 jaar) van alle rassen.

Voordelen van dit diervoeder
- Hoge voedingswaarde en verteerbaarheid
- Onderhoud van lichaamsfuncties
- Controlert van lichaamsgewicht
- Ondersteuning van de conditie van huid en vacht
- Bevordert darmmotiliteit en controleert hairball vorming
- Zorgt voor minder risico op nierziekte
- Toename van gunstige bacterien in de darm
- Vermindert het risico op struvietvorming
- Vermindert kwalijke geuren

Soort voer:
Droogvoer

Extra informatie:
Volledig voer

Samenstelling:
rijst, dierlijke eitwitbronnen, gerst, mais, tarwe, gedroogd gevogelte, maisgluten, dierlijke vetten, gepurificeerde groentevezels (cellulose), gedroogde bietenpulp, visolie (zalm), gehydrolyseerde kippenlever, gedroogd gistextract, aardappelproteine, mineralen, inuline (bron van fructo-oligosacchariden).
* Met oxidatie tegengaande stof sterk tocopherol-houdend extract van natuurlijke oorsprong (vitamine E) en conserveringsmiddelen citroenzuur, calciumpropionaat en sorbinezuur, toegestaan door de EU.

Analytische bestanddelen:
Vocht 8%
Ruwe proteine 30%
Ruw vet 12%
Ruwe as 5.1 %
Ruw vezel 5.0 %
Calcium (Ca) 0.7 %
Fosfor (P) 0.7 %
Natrium (Na) 3.3 g
Magnesium (Mg) 0.8 g
Kalium 6.0 g
Lysine 12.2 g
Methionine 5.1 g
Cystine 3.2 g
Treonine 9.1 g
Tryptophaan 2.1 g
Linoleaic zuur (w6) 15.0 g
Linolenic zuur (w3) 1.3 g
EPA (w3) 1.5 g eicosapentaeenzuur
DHA (w3) 1.5 g docosahexaeenzuur
Carbon Hydrates 29.9 %
Ijzer (Fe) 100 mg
Mangaan (Mn) 40 mg
Koper (Cu)* 5.0 mg
Zink (Zn) 150 mg
Jodium (I) 1.0 mg
Selenium (Se) 0.20 mg

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 16.500 IE
Vitamine D3 1.650 IE
Vitamine E* 500 mg
Vitamine B1 7.5 mg
Vitamine B2 5.6 mg
Vitamine B6 6.0 mg
Vitamine B12 30 ug
Vitamine C 100 mg
Biotine 225 urg
Choline 750 mg
Foliumzuur 9.0 mg
Pantotheenzuur 23 mg
Taurine 750 mg
Lutein 100 mg
Beta-Caroteen 100 mg
L-Carnitine 100 mg
Inuline 500 mg

Categorie:

Kat

Tags (Geavanceerd zoeken):

droogvoer, kis-kis, adult

Merk:

Kis-Kis

Soort voer:

Droogvoer

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Speciaal

Speciaal voer:

Overgewicht

Gewicht artikel:

Circa 1,5 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 1,5 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

8717496481238
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten