Rogz4Dogz

Met de trendy Rogz halsbanden, lijnen en tuigjes weet u zeker dat u kwaliteit voor uw huisdier aanschaft. Uw huisdier zal u er dankbaar voor zijn.

Omdat Rogz een zeer uitgebreid assortiment heeft, hebben wij voor u hier een overzicht gemaakt. Door op de tekst te klikken krijgt u meer informatie in PDF formaat.
Verder helpt het aan de linkerkant u bij het zoeken naar het gewenste product. Noot: Het filter werkt alleen op de productpagina's.

 

Alpinist
Het Rogz Alpinist assortiment is bedoeld voor die avontuurlijke types die graag hun harige vrienden meenemen door ruw terrein. Gemaakt van sterk band met ingewezen Rogz logo.

Fancy
Sommige mensen denken dat huisdieren niet trendy hoeven te zijn. Rogz denkt daar anders over. Het Fancy Dress assortiment is geinspireerd door de nieuwste trends

Utility
Utility is voor Rogz nummer 1 voor de hand liggende redenen - de band is sterk en de reflecterende stiksels zorgen dat je hond beter zichtbaar is en daardoor veiliger naar buiten kan.

Lapz
De Lapz Luna en Trendy zijn gemaakt van 100% polyesterband en PU leer met mooie bling strasse en pinbuckle of met een gegraveerde Rogz gesp.

 

Midget
Is van oudsher in het Rogz assortiment voor kleinere honden. Gemaakt van zachte maar hoge kwaliteit band in een gebaktikte stijl.

 

Rope
De Ropes met een reflecterend stiksel voor een betere zichtbaarheid zijn vergelijkbaar met de Utility, maar door de ronde vorm liggen deze hondenlijnen zeer prettig in de hand. Afgewerkt met lederen manchettes. Er zijn natuurlijk ook bijpassende Rope sliphalsbanden verkrijgbaar.

 

Passports/Tagz
Alle Rogz ontwerpen passen bij een Rogz halsband, lijn of tuig. Laat uw hond niet buiten zonder een ID-tag. De Roglite met flashlight knippert continue in het donker, zonder dat uw hond er last van heeft.
Utility Clip
De safety Belt Clip is speciaal ontwikkeld voor hen die autorijden en hun veiligheid serieus nemen. Bevestig de Clip aan de autogordel. Klip de Safety belt Clip aan het Rogz tuigje (NIET aan de halsband!) en u en uw harige vriend kunnen stressvrij genieten van de autorit
 

Rogz Fanbelt Explore Tuig Black - L
DS-RSJX06A Op voorraad

€52,35

Rogz Fanbelt Explore Tuig Black - L
Maatvoering:60-100 cm