BEL ONS: 06 21 39 10 11   

Dog Chow Active - 14 kg.[DS-12233154]

Dog Chow Active - 14 kg.

Bijna op / Op

Prijs: €44,05
Voorraad: 3 stuks
Aantal:
Dog Chow collectie
Hulp met uw keuze?
Bel met: (+31) 06-21391011


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes


DOG CHOW ACTIVE is speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen honden met 30% eiwit, 16% vet en 23 vitaminen en mineralen.

Rijk aan vlees met hoogwaardige kwaliteit kip en uitgebalanceerd met rijst, maakt dit de volledige voeding voor volwassen honden met een hogere mate van activiteit. DOG CHOW Active is samengesteld uit een mix van vitaminen B en een specifieke combinatie van zetmeel en granen. Dit helpt het gelijkmatig vrijkomen van energie te garanderen. Op deze wijze wordt het uithoudingsvermogen van uw hond voor langere perioden van activiteit geoptimaliseerd.

Botten, gewrichten en gebit:
DOG CHOW Active met Kip & Rijst bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium, fosfor, vitamine D en eiwitten om de sterke botten, gezonde gewrichten en gebit van uw hond te helpen behouden.

Spijsvertering:
DOG CHOW Active met Kip & Rijst is samengesteld met rijst en een speciale combinatie van natuurlijke vezels van cichorei en bietenpulp. Rijst draagt bij aan een makkelijke verteerbaarheid. Cichorei is een bron van natuurlijke prebiotica. Het is bewezen dat cichorei het aantal goede bacteriën in de darm vergroot en dat het de gezondheid van de darmen verbetert. Bietenpulp verbetert de kwaliteit van de ontlasting.

Vitaminen B helpen om het vrijkomen van energie te ondersteunen:
DOG CHOW Active met Kip & Rijst bevat een mix van vitaminen B en een speciale combinatie van zetmeel en granen. Dit helpt het gelijkmatig vrijkomen van energie te garanderen. Op deze wijze wordt het uithoudingsvermogen van uw hond voor langere perioden van activiteit geoptimaliseerd. Hoge hoeveelheden van energie en eiwit dragen bij aan de prestatie van werkhonden.

Ingrediënten:
Granen (min. 4% volkoren granen, min. 4% rijst), Vlees en dierlijke bijproducten (min. 14% vlees, min, 4% kip), plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Plantaardige bijproducten (min. 0,5% bietenpulp), Mineralen, Groenten (min. 0,5% cichorei).

Categorie:

Hond

Tags (Geavanceerd zoeken):

droogvoer, normale, brok, adult

Merk:

Dog Chow

Soort voer:

Droogvoer

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Speciaal

Speciaal voer:

Actief

Gewicht artikel:

Circa 14 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 14 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

7613034487933
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten