BEL ONS: 058-2802921   

Applaws Chicken & Salmon Adult Brokjes - 2 kg.[DS-CP49143]

Applaws Chicken & Salmon Adult Brokjes - 2 kg.

Beperkte voorraad

Prijs: €23,05
Voorraad: 4 stuks
Aantal:
Applaws collectie
Hulp met uw keuze?
Bel met: +31 (058) 2802921


  • Op alle artikelen een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
  • Verzendkosten € 5,95. Vanaf € 50 (max 30 kg) geen verzendkosten.
  • Voor 12.00 uur besteld? Morgen in huis! (alleen op werkdagen)
  • Veilige betaalmethodes


Applaws Chicken & Salmon Adult Brokjes

Applaws Chicken & Salmon Adult Brokjes 80% vlees, 100% gezondheid

Katten zijn carnivoren en dus gebouwd om vlees te verteren. Het maag darm kanaal van een Kat is veel korten dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Katten verteren dierlijk eiwit van vlees veel beter dan plantaardig eiwit zoals mais, tarwe en gerst.

Daarom hoort dat ook niet in kattenvoer gebruikt te worden. Zij zijn geen normaal onderdeel van de natuurlijke voeding en er is bewezen dat ze heel vaak voor allergieen zorgen. Plantaardig eiwit is moeilijk om te zetten in metabolische energie en is een bedreiging voor de lever en de nieren. Graan bevat veel koolhydraten, vlees niet. Koolhydraten verhogen heel sterk de bloedsuikerspiegel en dit leidt tot hyper- activiteit, zenuwachtigheid, etc., en is de allergrootste oorzaak van overgewicht bij katten.

Graan in kattenvoeding wordt vooral gebruikt omdat het als grondstof veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller Eiwit uit granen, mais en rijst zijn slecht voor uw kat en u zult het in Applaws niet tegenkomen.

Applaws is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De voeding van uw kat moet een zo getrouw mogelijke afspiegeling zijn van zijn natuurlijke dieet.

Applaws gebruikt geen kleur geur of smaakstoffen en ook geen chemische toevoegingen om goedkoop voer op smaak te brengen. Alles wat je in Aplaws tegenkomt is 80% vlees en 20 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus uw kat is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uit ziet.

Maar neem deze stellingen niet zo maar aan, vraag het een goede dierenarts. En de volgende keer als je weer een zak kattenvoeding gaat kopen, lees de achterkant van de zak maar eens, waar de eiwitten vandaan komen, is het graan of vlees?

Categorie:

Kat

Tags (Geavanceerd zoeken):

droogvoer, adult, applaws, graanvrij, kat, droogvoer, brok

Merk:

Applaws

Soort voer:

Droogvoer

Levensfase:

Volwassen

Type voer:

Speciaal

Speciaal voer:

Graan/glutenvrij

Gewicht artikel:

Circa 2 kg.

Prijs verkoop per:

verpakking van 2 kg.

Verzenden:

Voor 12.00 uur besteld, veelal de volgende werkdag bezorgd.

EAN:

5060122491433
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Gerelateerde producten
Gerelateerde categorieën
Fabrikanten